„Nagyapám Háza” 2016 Záró rendezvény

A „Nagyapám háza” mester-inas képzés táborait lezárandó, minden év végen rendezünk egy alkalmat, ahova meghívjuk a résztvevőket, és minden érdeklődőt. Idén a SÁRKoLLEKTÍVA fiatal tagjai szervezte ezt az összejövetelt, ahol nem csak a táborokat, de egyéb projektjeiket is bemutatták.

Munkáikról képkiállítást készítettek, valamint rövid előadások keretében tudósítottak – hol, mi történt a nyáron. Ezt követően kötetlenebb beszélgetés alakult ki, ahol a különböző táborok résztvevői oszthatták meg egymással tapasztalataikat, akár részletekbe menően is körbejárva egy-egy kérdést.
A program a szervezők várakozásait felülmúló érdeklődésre tartott számot, többen hoztak saját ötletet, elképzelést, amit a jövőben meg szeretnének valósítani. Projektek, melyek köthetőek a természetes alapú építéskultúrához, közösségépítéshez.
Reméljük, hogy munkánkkal továbbra is lelkesíteni tudjuk őket, és segítségükre lehetünk a megvalósításban is. Épülő kapcsolatainkat is felhasználva, szeretnénk egy laza hálót létrehozni, ami a kölcsönös ismeretségen és segíteni tudáson alapul – szem előtt tartva az emberi léptéket és a személyre szabott megoldásokat.

A „Nagyapám háza” mester-inas képzés projektgazdája:

Krizsán András

Táborvezetők, előadók – a SÁRKoLLEKTÍVA csapata: Bihari Ádám, Medvey Boldizsár, Holczer Veronika, Radev Gergő

A képeket készítette: Börcsök Teodóra