Országos Főépítészi Konferencia, 2017

Az ország önkormányzati és állami főépítészei saját kezdeményezésükre 1996‐tól évente más városban rendezik meg nagy sikerrel az Országos Főépítészi Konferenciát. Idén 2017. augusztus 23‐25. között Tatán kerül megrendezésre a XXII. Országos Főépítészi Konferencia a Magyar Főépítészek– Országos Főépítészi Kollégium ‐ Egyesület, valamint Tata Város Önkormányzata szervezésében.

A Konferencia arra keresi a választ, hogy hogyan biztosítható vonzó élettér a településen élők, a családok, a közösségek számára. Ha már a belbecs megvan és jól működik, akkor a külcsín is fontossá válik. A főépítész egyik legfontosabb feladata ennek az összhangnak a magas színvonalú szakmai támogatása, amelynek még jobb művelését segítse az idei konferencia.
A konferenciára várjuk a főépítészeket és családtagjaikat valamint a szakma más képviselőit, a tervezőket, az építéshatóságok munkatársait, az örökségvédőket, a régészeket, a minisztériumok, főhatóságok, kormányhivatalok munkatársait, önkormányzati szövetségeket, a helyi és országgyűlési képviselőket, szociológusokat, közgazdászokat, a szakmai, társadalmi szervezetek vezetőit/munkatársait egyaránt.

Rendezők: Magyar Főépítészek ‐ Országos Főépítészi Kollégium ‐ Egyesület
Tata Város Önkormányzata, Magyar Építőművészek Szövetsége, Magyar Urbanisztikai Társaság, Magyar Építész Kamara, Duna‐Gerecse Turisztikai Nonprofit kft.

További információ:

e‐mail: konferencia@foepiteszek.hu, foktata@gmail.com

telefon: Árendásné Bódis Kinga +36‐30‐658‐3533

Főépítész konferencia felhívás

TATA konferencia ajánló

TATA programtervezet