Országépítő folyóirat – előfizetés 2023-ra!

Fizessen elő az Országépítő folyóiratra, és kap tőlünk egy kinyomtatható ajándékkártyát, amelyet át tud adni a karácsonyfa alatt!

Az ORSZÁGÉPÍTŐ című folyóiratot 1989-ben alapította a Kós Károly Egyesülés, az újság alapító főszerkesztője †Makovecz Imre. Évente négy szám jelenik meg (március, június, szeptember és december hónapokban), jellemzően 64 oldalas terjedelemben.
A folyóirat célja, hogy a magyar szerves építészeti gondolkodás különféle területeiről származó eredményekről, a Kárpát-medence építészetének értékeiről tudósítson.

A folyóiratot előfizetni a https://orszagepito.net/elofizetes/ címen lehet. Az előfizetés díja egy évre 5000.- Forint (postaköltséget csak külföldi postázásnál számolunk fel).

Amennyiben most előfizet folyóiratunkra, egy korábbi, 2015-2019. közötti évfolyam (4 szám) példányait átveheti (előre egyeztetett időpontban) az AXIS Építész Irodában (1024 Budapest, Margit körút 5/a, IV./3.), vagy postaköltségért postázzuk. Az átvétellel kapcsolatban a rendeles@orszagepito.net email címen lehet időpontot egyeztetni.
A kinyomtatható ajándékkártya letölthető ITT.